Sigurnosni plan

Mostar: Raspoređen dovoljan broj policajaca da se spriječe eventualni neredi

Sport / Nogomet | 12. 06. 2016. u 09:57 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči nogometnog susreta između reprezentacija Hrvatske i Turske koji će započeti danas u 15 sati na pariškom "Parku prinčeva" glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić je kazao kako će u sklopu sigurnosnog plana na ulicama grada Mostara ali i ostalih gradova HNŽ-a biti raspoređen dovoljan broj policajaca kako bi se spriječili eventualni pokušaji narušavanja javnog reda i mira.

Po Marićevim riječima Policijska uprava Mostar tijekom protekla tri tjedna izvršila je sigurnosnu prosudbu u Mostaru te je na temelju te prosudbe sačinila okvirni plan osiguranja za vrijeme održavanja Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

Spomenuti plan sadrži i jedan dodatni aneks koji se odnosi na utakmice koje su proglašene ''utakmicama visokog rizika''.

''U spomenutom aneksu naveden je točan broj policijskih službenika koji će osiguravati današnju utakmicu kako nebi došlo do narušavanja javnog reda i mira u Mostaru kao i na području HNŽ-a'', kazao je Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close