Teško izvedivo

Morata: Vratio bih se u Real Madrid

“Naravno da bih se vratio u Real Madrid, ali to je komplicirano'', rekao je Morata.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2017. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alvaro Morata, napadač londonskog Chelseaja kazao je da bi se jednog dana volio vratiti u Real Madrid, klub iz kojeg je stigao u britansku prijestonicu.

Morata se vratio u reprezentaciju Španjolske za prijateljske utakmice sa Kostarikom i Rusijom. Ljetos je iz Reala stigao u Chelsea za obeštećenje od 70 milijuna funti (oko 80 milijuna eura).

“Naravno da bih se vratio u Real Madrid, ali to je komplicirano. Rekao sam treneru da želim više igrati. To što se priča da sam želio otići su gluposti. Osjećao sam se važnim za Real, ali sam želio igrati u nokaut fazi Lige prvaka. Nikada nisam rekao niti jednu lošu riječ o Realu, niti ću reći, želim im sve najbolje. Ja sam navijač Real Madrida, ali igrač Chelseaja“, kazao je Morata za španjolske medije.

Morata je nedavno morao objasniti komentare o tome da osjeća nezadovoljstvo u Engleskoj, posebno zbog vremenskih prilika, ali inzistira na tome da su se stvari poboljšale.

“Dobro smo se prilagodili u Londonu. Kada sam došao morao sam se naviknuti na to da nemam previše vremena za razmišljanje. U početku nije sve išlo kako sam očekivao, ali mi je supruga jako puno pomogla“, istaknuo je Morata.

Španjolski nogometaš ove sezone igra odlično za Chelsea. Odigrao je 15 natjecateljskih utakmica i postigao osam golova. Osim za Real i Chelsea, 25-godišnji Morata igrao je za Juventus. Za Španjolsku je nastupio 22 puta i dao 12 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close