zoran vulić

Mogući protivnik Zrinjskog: Moramo se kvalitetno pojačati za Ligu prvaka

Sport / Nogomet | 01. 06. 2016. u 10:15 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šerif iz Tiraspola posljednji je mogući protivnik Zrinjskog u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Šerif i Dacia iz Kišinjeva imali su po 65 bodova, odigrali su ''zlatnu utakmicu'' na neutralnom terenu, na stadionu Zimbrua, a susret su vodili suci iz Mađarske.

''Po meni je to najbolje i najpoštenije rješenje. Ne odlučuje ni međusobni omjer, ni gol razlika koja se napumpava na malim utakmicama... Ovako nitko ne može reći da je oštećen – kaže trener Šerifa Zoran Vulić za 24 sata.

Pobjedu mu je pred sam kraj susreta donio Goran Galešić, igrač koga je doveo u Sheriff.

''Josip Ivančić je zabio gol Daciji za remi koji nas je odveo u ''zlatnu utakmicu'', a Galešić je zabio Daciji za pobjedu i za osvajanje prvenstva. Ispada da su me dva momka koje sam doveo odveli do trofeja. Zbilja sam presretan. Preuzeo sam momčad na trećem mjestu, plan je bio da idemo na naslov prvaka, na koncu smo i uspjeli, iako je bilo problema, nije sve prošlo baš tako jednostavno. U prvom dijelu momčad je bila fantastična, kasnije smo prodali četiri Brazilca, neki su nam se igrači i ozlijedili..., tako da smo na koncu završili sezonu bez pet važnih igrača''.

Iako su ga povezivali s nekim drugim klubovima, Vulić se vraća u Tiraspol i vodit će ga u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

''Ne srljam nigdje, bit će onako kako Bog bude htio, jer protiv sudbine se ne može. Vraćam se gore, igramo pretkolo Lige prvaka, nadam se da će vlasnik kluba, koji je lud za nogometom, shvatiti da se za iskorak mora dovesti nekoliko kvalitetnih igrača. Moja je sreća da on jako voli nogomet, ali je i moja nesreća da je perfekcionist, da stalno želi više i bolje'', zaključio je Vulić.

Kopirati
Drag cursor here to close