Tvrdi AS

Modrića čeka borba za ostanak u prvoj postavi Reala

Modriću je ovo bila druga ozljeda ove sezone pa je od mogućih 12 utakmica za Real Madrid nastupio u njih pet, što mu je najteže otvaranje sezone od kada je obukao bijeli dres 2012. godine.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića očekuje borba za ostanak u prvoj postavi Real Madrida. Naime, njegov izostanak s terena zbog ozljeda najviše koristi 21-godišnji urugvajski veznjak Federico Valverde, piše španjolski AS.

"Modrić - Casemiro - Kroos. Posljednjih nekoliko godina Hrvat - Brazilac - Nijemac bili su simbol Real Madrida, ali dolazak Valverdea ugrozio je taj trio", piše AS, te dodaje: "Dvije ozljede koje je Modrić pretrpio na početku sezone ostavile su otvorena vrata za Urugvajca, koji ima 21 godinu i koji se energijom i samopouzdanjem nametnuo u početnoj postavi".

"Modrić, osvajač Zlatne lopte, ima 34 godine i ugovor mu istječe u ljeto 2020. godine. U zadnje četiri sezone odigrao je više od 3.000 minuta. Modrić je igrač koji je odigrao najviše minuta za Real prošle sezone. Ove godine hrvatski kapetan s Hrvatskom je odigrao više minuta (337) nego s Realom (246)", ističe AS, prenosi HRT.

Luka Modrić oporavio se od ozljede bedrenog mišića zbog koje je propustio dvije posljednje utakmice Real Madrida, protiv Mallorce i Galatasaraya, pa bi se na teren trebao vratiti za sedam dana kada je na rasporedu iduća utakmica protiv Leganesa.

Ovo mu je bila druga ozljeda ove sezone pa je od mogućih 12 utakmica za Real Madrid nastupio u njih pet, što mu je najteže otvaranje sezone od kada je obukao bijeli dres 2012. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close