Don Luka

Modrić uoči Clasica : Učinit ćemo sve kako bismo se vratili u LaLigi

"U ovakvim utakmicama je od presudnoga značaja nastupiti kao jedan. Moramo se držati skupa i ne dati puno prostora Barceloni, jer će oni to inače kazniti".
Sport / Nogomet | 19. 12. 2017. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjestan kako više ne postoji ni milimetra prostora za nove loše rezultate u prvenstvu, veznjak Reala Luka Modrić smatra kako njegov klub može nadoknaditi zaostatak u odnosu na Barcelonu i do kraja sezone vratiti se u igru za prvo mjesto u LaLigi.

Madriđani uoči subotnjeg Clasica zaostaju čak 11 bodova za Blaugranom, uz jednu utakmicu manje, a Modrić kaže kako im se forma vratila u pravi čas i stoga je optimist.

"U LaLigi želimo postići dobar rezultat. Dat ćemo sve što je u našoj moći kako bismo se vratili", kazao je hrvatski kapetan za Codere Apuestas.

"Pored toga, borit ćemo se i u La Ligi te Kupu kralja. Sad smo kao tim u odličnome raspoloženju te se radujemo što predstoji jedna ovako velika utakmica. Želimo uoči Božića pružiti vrhunsku igru".

Nodrić kaže kako je upravo sada najvažnije da budu jedinstveni, da ostanu zajedno na ideji osvajanja novih trofeja.

"U ovakvim utakmicama je od presudnoga značaja nastupiti kao jedan. Moramo se držati skupa i ne dati puno prostora Barceloni, jer će oni to inače kazniti".

Govoreći o svome vremenu u Realu, Luka Modrić ističe kako je osvajanje La Decime (10. naslova prvaka Europe) za njega najveći uspjeh.

"Već sam i ranije govorio, a ostajem i sada pri tome, kako je La Decima moj najvažniji trenutak. Naravno, sve titule koje su kasnije dolazile također su lijepe i nezaboravne", kazao je nositelj Realove igre.

Kopirati
Drag cursor here to close