A klub ga hvali

Modrić: U klubu znaju da želim novi ugovor

Hrvatski kapetan još nije produžio ugovor s Realom, ali za to ne treba brinuti.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2022. u 07:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je u finalu španjolskog Superkupa protiv Athletic Bilbaa (2-0) zabio fantastičnu golčinu kojom je Real Madrid pogurao ka 12. naslovu tog natjecanja. A sebi priskrbio nevjerojatni 18. trofej u kraljevskom dresu.

Dirigirao je igrom Reala, proigravao, sprječavao protivničke napade pa na koncu i ponio titulu igrača utakmice. A zatim i podigao pobjednički trofej. Nevjerojatne scene za pamćenje, nestvarno.

A posebno zadovoljan bio je predsjednik Reala Florentino Perez. Prvenstveno Luka Modrić, zatim Karim Benzema i Thibaut Courtois priskrbili su mu novi trofej u vitrini pa je izjavio velike riječi za hrvatskog kapetana.

''Bez ikakve želje da se hvalim... Oni su najbolji igrači svijeta na svojim pozicijama'', rekao je Perez pa dodao: ''Modrić igra u zavidnoj formi. I vrijedna je osvajanja nove Zlatne lopte''.

Hrvatski kapetan još nije produžio ugovor s Realom, ali za to ne treba brinuti.

''Ne postoji ništa, ali baš ništa bolje od toga što sam igrač Real Madrida. I trenutno ne razmišljam o novom ugovoru. Klub zna što želim. I sigurno ćemo uskoro postići dogovor'', rekao je Modrić nakon pobjede.

Kopirati
Drag cursor here to close