"Moji trofeji"

Modrić objavom rastopio sve

"Moji najvažniji trofeji", napisao je Luka uz fotografije koje možete pogledati.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2022. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić nakon osvajanja petog trofeja u Ligi prvaka na svojem Instagramu je objavio vrlo emotivnu fotografiju koja je dirnula sve njegove pratitelje.

Na objavi nogometaš drži trofej zajedno sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćerima Emom i Sofijom.

"Moji najvažniji trofeji", napisao je Luka uz fotografije, prenosi Showbuzz

"Obitelj na prvom mjestu", "Volim tvoju obitelj", "Prekrasna obitelj", "Obitelj! Vječna potpora i inspiracija", samo su neki od komentara obožavatelja koji su se nizali ispod objave.

Koliko mu obitelj znači pokazuje često putem društvenih mreža, pa je tako nedavno proslavio rođendan svoje kćeri Eme te dodao: "Devet godina, sretan rođendan živote, volim te puno".

Supruga Vanja je Lukina najveća podrška još od samih početaka njegove karijere, a upoznali su se 2004., kada je njemu bilo 19, a njoj 25 godina, i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili kćeri Emu i Sofiju i sina Ivana.

Kopirati
Drag cursor here to close