Nogometni sindikat

Modrić najbolji hrvatski nogometaš, Livaja broj jedan u HNL-u

Nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša u izboru igrača i trenera klubova HNL-a dobio je Luka Modrić. Najbolji igrač Hrvatske nogometne lige je Marko Livaja iz Hajduka.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2022. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" dodijelila je priznanja najboljima za proteklu sezonu. Nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša u izboru igrača i trenera klubova HNL-a dobio je Luka Modrić, dugogodišnji igrač Real Madrida.

Najbolji igrač Hrvatske nogometne lige je Marko Livaja iz Hajduka koji je dobio najveći broj glasova u izboru za najboljeg na travnjacima HNL-a.

Nagradu za najboljeg vratara dobio je Dominik Livaković iz Dinama dok je najboljim mladim igračem proglašen Lukas Kačavenda iz Lokomotive.

Goran Tomić, koji je vodio Rijeku, proglašen je za najboljeg trenera prošle sezone HNL-a.

Ujedno, izabrana je i najbolja momčad HNL sezone, u formaciji 4-3-3 svoje mjesto pronašlo je 11 onih koji su po mišljenju igrača i trenera bili najbolji.

Na golu je Livaković, posljednju liniju čine Stefan Ristovski (Dinamo), Josip Elez (Hajduk), Josip Šutalo (Dinamo) i Petar Bočkaj koji je prvu polovicu prošle sezone odradio u Osijeku nakon čega je realizirao transfer u Dinamo.

Vezni red čine Arijan Ademi (Dinamo), Filip Krovinović (Hajduk) te Domagoj Pavičić koji je nedavno napustio Rijeku i potpisao za turski Konyaspor.

Još jedan bivši igrač Rijeke, Josip Drmić, koji je nedavno potpisao za Dinamo, u napadu je skupa s Mislavom Oršićem (Dinamo) i Markom Livajom (Hajduk), piše Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close