"Luka, igrao si katastrofalno"

Modrić ljutito zagalamio u svlačionici nakon blamaže na Etihadu

"Modrić je krivio sebe za lošu večer Reala jer je svjestan da igra cijele momčadi, posebice napada, najviše ovisi o izvedbi veznog reda". Samokritički je kazao tako da ga čuju suigrači: "Luka, igrao si katastrofalno"!
Sport / Nogomet | 18. 05. 2023. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid odavno nije izgledao bspomoćmno kao sinoć na Etihadu. Pretrpio je pravi debakl, Manchester City porazio ga je s visokih 4:0, a moglo je biti i znatno gore za Madriđane da Thibaut Courtois nije poskidao nekoliko zicera u prvih pola sata utakmice.

Igra koju su prikazali podsjetila je mnoge na finale Španjolskog kupa kada ih je na sličan način 'poderala' Barcelona (3-1), a kao i protiv Građana, i tada je u velikoj mjeri zakazao vezni red Kraljevskog kluba.

"Ovom utakmicom Realova šampionska momčad doživjela je globalni krah", piše Defensa Central i dodaje da se momčad Carla Ancelottija nije mogla suprotstaviti ofenzivni Građana ni u jednom trenutku.

Jedan od sudionika u ovom debaklu Reala bio je i Luka Modrić, koji nije završio utakmicu. Zamijenio ga je sredinom drugog poluvremena Antonio Rüdiger, što je omogućilo Carlu Ancelottiju da postavi Eduarda Camavingu u vezni red.

Video: HIGHLIGHTS! Man City 4-0 Real Madrid | CITY SECURE UCL FINAL

Defensa Central piše da je hrvatski kapetan svjestan svoje loše partije na Etihadu, što si nije libio glasno zamjeriti.

"Modrić je krivio sebe za lošu večer Reala jer je svjestan da igra cijele momčadi, posebice napada, najviše ovisi o izvedbi veznog reda", piše španjolski portal i konstatira da je Realova desetka izgubila puno lopti i griješila u prvom dodiru, a sve to Modrić si je glasno zamjerio, kako piše Defensa Central, kada je došao u svlačionicu, u kojoj je vladala komorna atmosfera.

"Luka, igrao si katastrofalno", samokritički je kazao tako da ga čuju suigrači, prenosi Gol.hr.

Manogi kao da su jedva dočekali jednu ovakvu večer inače sjajnog veznjaka svjetske klase. Na društvenim mrežama se može naći dosta 'osvrta' na Lukinu igru...

Kopirati
Drag cursor here to close