Bravo, bravo!

Mladi Zrinjevci odlični na turniru na Zlatiboru

Tri dana ljutih borbi, uz sunce, kišu i snijeg, suze i osmijehe zbog težine tuge i radosti pobjede, iznjedrila su opći dojam, koji su sa Zlatibora ponijeli svi sudionici, da je bilo prelijepo i da će se pamtiti.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2024. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri tisuće djevojčica i dječaka i 250 ekipa iz 98 klubova iz osam zemalja, tutnjalo je terenima i pločnicima Zlatibora, osim igre i nogometa, uživajući u čarima planinskog ljepotana Srbije.

Tri dana ljutih borbi, uz sunce, kišu i snijeg, suze i osmijehe zbog težine tuge i radosti pobjede, iznjedrila su opći dojam, koji su sa Zlatibora ponijeli svi sudionici, da je bilo prelijepo i da će se pamtiti.

Generacija 2011. i 2012.

U generaciji djevojčica i dječaka rođenih 2011. godine, najbolja je bila ekipa Famosa iz Hrasnice, drugo mjesto pripalo je Igmanu s Ilidže, treće NK Bistra iz Biste podno Sljemena kod Zagreba, a četvrto ŠN Jedinstvo iz Bošnjaka.

Najbolji golman je Emir Brković, igrač Mateo Jolić, dok su specijalne nagrade kompanije Sport Vision kao najperspektivniji, dobili Gabrijel Grgac, Emin Salihović, Kaan Sokolović i Kerim Ećo. Četiri prvoplasirane ekipe dobile su pehare, tri prvoplasirane ekipe medalje, dok je pehar za fair play pripao ekipi NK Bistra.

U generaciji 2012. pobjednički pehar podigla je ekipa Evrogol iz Prilepa, drugo mjesto osvojila je Sloga iz Doboja, treće Kožuh iz Đevđelije, dok je četveroplasirana bila ekipa El maestro iz Batajnice.

Najbolji igrač je bio Jakov Risteski, golman Filip Nedić, dok su nagrade Aport Vision-a dobili Bedat Fejzulahu i Saša Jovanović.

Uspješni Mostarci

U generaciji 2013. najuspješniji je bio Arsenal iz Tivta, drugo mjesto osvojio je HŠK Zrinjski iz Mostara, trećeplasirana je bila ekipa Bambi iz Tuzle, a četveroplasirana Akademija Čanković iz Batajnice.

Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Zambata, najbolji golmani su Armin Osmović i Ante Pehar iz Zrinjskog, dok je nagradu Sport Vision dobio David Pajević.

Feniks iz Šapca bio je najbolji u generaciji 2014. ispred El Maestra iz Batajnice, Zrinjskog iz Mostara i Sirmijuma iz Sremske Mitrovice.

Najbolji igrač u ovoj generaciji je Đorđe Ružičić, golman Todor Jokić, dok su specijalne nagrade Sport Vision dobili Strahinja Stegić, Uroš Krstić, Aleksa Jaković i Mihajlo Tarbuk.

Apsolutna dominacija Dinama

U generaciji 2015. nadmoćan i apsolutno dominantan bio je zagrebački Dinamo, drugo mjesto pripalo je beogradskom Partizanu, treće Crvenoj zvezdi, a četvrto Onogoštu iz Nikšića.

Najbolji igrač turnira bio je Vildan Hodžić, golman sjajni Dinama Vito Babić, dok su nagrade Sport Vision dobili Gabri Tupek, Aleksej Panić i Relja Živković.

U generaciji 2016. uvjerljivo najbolji je bio Dinamo iz Zagreba, drugo mjesto osvojio je Tošk iz Tešan, novosadska Bistrica u malom finalu bila je bolja od Mladosti s Ilidže, koja je dobila pehar za četvrto mjesto.

Najbolji igrač je Dinamovac Rain Rafael da Kosta, a golman Vedad Jabandžić, dok su specijalne nagrade Sport Vision dobili Nikša Pešić, Bakir Hadžimehić i Andrej Mihajlović.

U generaciji najmlađih, rođenih 2017. najbolja je bila ekipa Akademija Čanković iz Batajnice, koja je osim velikog pehara i medalja, dobila vaučer za besplatno učešće na jubilarnom 15. CHIN CHIN CUP-u u rujnu ove godine na Zlatiboru.

Pehar za drugo mjesto i srebrne medalje osvojila je ekipa OFK Vranić Akademija nogometa iz Arilja, dok su trećeplasirani bili mališani iz ekipe Bistrica iz Novog Sada. Četvrto mjesto pripalo je ekipi Altina iz Zemuna, dok je pehar za fair play pripao mališanima Igmana sa Ilidže.

Za najboljeg golmana proglašen je Vasilije Matović OFK Vranić, najbolji igrač je Filip Čubrilo Akademija Čanković, dok su najperspektivniji mali nogometaši Danijel Vorkapić, Dimitrije Nenadović i Stefan Radovanović.

Kopirati
Drag cursor here to close