Tragedija

Mladi igrač Cordobe pronađen mrtav

Njegovo tijelo je pronađeno sasvim slučajno između dva vagona vlaka i to tako što ga je snimila kamera španjolske televizije.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2023. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alvaro Prieto, mladi nogometaš Cordobe pronađen je mrtav. Njegov nestanak je prijavljen prije nekoliko dana, potraga koja je pokrenuta nažalost, rezultirala je pronalaskom beživotnog tijela. Njegovo tijelo je pronađeno sasvim slučajno između dva vagona vlaka i to tako što ga je snimila kamera španjolske televizije.

Prema informacijama koje stižu iz policije, Prieto je srijedu večer proveo u Sevilli, nakon čega je trebao krenuti prema Cordobi vlakom. Propustio je taj vlak, te je pokušao da uđe na drugi koji je išao za Barcelonu.

Video: Kako je pronađeno tijelo Prieta 

Imao je problema s kartom, čak se spominje mogućnost kako nije imao novca da kupi drugi, dok je baterija na mobitelu jednostavno "iscurila". U jutarnjim satima, negdje oko devet sati otac je izgubio kontakt s nesretnim Alvarom koji je imao samo 18 godina.

Lokalne službe hitne pomoći nastavile su bezuspješno da tragaju za njim tri dana prije nego što su otkrile u ponedjeljak ujutro da je Prijetovo tijelo pronađeno je između dva vagona, kada je TV reporter primijetio njegovu odjeću. Na sebi je imao zeleni dres i bež hlače. Točan uzrok tragične smrti ovog mladića zasad nije poznat.

Kopirati
Drag cursor here to close