Armenac otkrio

Mkhitaryan: Zbog Kloppa nisam otišao u Liverpool

Sport / Nogomet | 15. 01. 2017. u 13:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda Henrikh Mkhitaryan otkrio je da je 2013. godine bio na meti Liverpoola, ali da ga je aktualni menadžer kluba s Anflielda, Jurgen Klopp, uvjerio da potpiše za Borussiju Dortmund, prenosi Anadolu Agency (AA).

Armenski reprezentativac je ljetos na Old Trafford stigao kao veliko pojačanje iz Njemačke, ali je otkrio da je u današnjem derbiju između dva engleska velikana mogao biti u postavi Liverpoola da se nije umiješao Klopp.

"Razgovarao sam dva ili tri puta s Rodgersom i on mi je poručio da me stvarno želi, da ću imati priliku igrati sa Luisom Suarezom i Stevenom Gerrardom. Jedan dio mene je htio da idem tamo, a drugi nije bio toliko uvjeren”, rekao je Armenac.

“Bojao sam se da je preveliki skok otići iz ukrajinske lige u Englesku. Dva tjedna nakon toga zvao me i Jurgen Klopp koji me uvjerio da ne idem u Liverpool. Odlučio sam tada potpisati za Dortmund i mislim da sam donio ispravnu odluku", rekao je Mkhitaryan, koji je u to vrijeme igrao za Šahtar Donetsk.

Derbi između Manchester Uniteda i Liverpoola danas je na programu od 17 sati, a Henrikh Mkhitaryan će sigurno biti jedna od najvećih prijetnji po gol Kloppovog tima.

Kopirati
Drag cursor here to close