Želi ga Dinamo

Mislav Oršić odlazi iz Southamptona?

Upravo je Oršićev dolazak, nakon Svjetskog prvenstva u Katru, označen kao veliki dobitak za Southampton, koji je imao velikih problema s realizacijom, no negdje je zapelo.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2023. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mislav Oršić je potpisom za Southampton napravio toliko željeni iskorak u karijeri, no u novom klubu nije dobio priliku, tako da je rastanak sve izglednija opcija. U prvom redu želi ga Dinamo i nekolicina europskih klubova, ali postoji jedna kvaka.

Ryan Taylor, engleski novinar otkriva da hrvatski nogometni reprezentativac nema klauzulu u ugovoru, koja određuje visinu odštetu u slučaju da klub ispadne iz lige, prenosi Gol.hr

Mnogi su vjerovali da se crni scenarij neće ostvariti, ipak su Sveci zimus potrošili ozbiljan novac za pojačanja, koja su im trebala osigurati ostanak u elitnom razredu.

Upravo je Oršićev dolazak, nakon Svjetskog prvenstva u Katru, označen kao veliki dobitak za Southampton, koji je imao velikih problema s realizacijom, no negdje je zapelo.

Bila je ovo šestomjesečna epizoda za zaborav, a Oršić, kao i cijeli navijački puk, nada se povratku u Dinamo, no postoji jedan problem. Sveci nemaju ništa protiv transfera na Maksimir, ali žele da se Modri odreknu druge rate transfera, koja navodno iznosi 3 milijiuna eura.

Dinamo ne želi kupiti, već posuditi Oršića jer se ne žele tek tako odreći milijunskog iznosa, koji im je itekako potreban. U Maksimiru ne žele žuriti, prvo će prodavati, a tek onda dovoditi pojačanja.

Zbog toga je sve na čekanju, dogovora nema, ali zato bi to mogli iskoristiti neki drugi klubovi poput Fenerbahcea, Osasune, Montpeillera i ostalih, tvrdi Ryan Taylor.

Kopirati
Drag cursor here to close