Malci oduševljeni

Miralem Pjanić u Konjicu poručio mladim nogometašima da vjeruju u sebe

''Ovo je velika čast za grad i naš klub jer on je naš idol'', naglasili su članovi Omladinskog pogona Harun Hebibović i Ibrahim Zahirović, koji su zahvalili Pjaniću na posjetu i druženju.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2021. u 17:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Konjic.ba / Pjanić u Konjicu

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i igrač Barcelone u četvrtak je posjetio Konjic gdje su ga ugostili općinski načelnik Osman Ćatić sa suradnicima, predsjednik Fudbalskog kluba "Igman" Konjic Đahid Muratbegović te mladi konjički nogometaši iz Omladinskog pogona.

''Prvi put sam u Konjicu, vrlo sam iznenađen dočekom i gostoprimstvom i iskreno se nadam da ću imati priliku u budućnosti više upoznati ovaj grad. Drago mi je da sam se družio s dječacima iz Konjica, koji treniraju i žive nogomet, koji imaju svoje snove i trude se'', kazao je Miralem Pjanić tijekom posjeta, poručivši im da vjeruju u sebe jer u životu je sve moguće, priopćeno je iz Općine Konjic. 

''Ovo je velika čast za grad i naš klub jer on je naš idol'', naglasili su članovi Omladinskog pogona Harun Hebibović i Ibrahim Zahirović, koji su zahvalili Pjaniću na posjetu i druženju.

''Osmijesi na licima naših mladih članova Kluba sve govore'', istaknuo je Đahid Muratbegović, predsjednik Fudbalskog kluba "Igman" Konjic, koji se također zahvalio na posjetu te poručio mladim Konjičanima da iskoriste uvjete koje nudi stadion FK "Igman" i novi moderno uređeni pomoćni teren da vrijedno treniraju i trude se, kako bi u budućnosti ostvarili uspjeh, kakav je do sada zabilježio Miralem Pjanić u svojoj karijeri.

Tijekom posjeta načelnik Osman Ćatić i predsjednik FK Igman Đahid Muratbegović, Pjaniću su uručili dres tog kluba, knjige koje svjedoče o stogodišnjoj tradiciji nogometa i drugih sportova u Konjicu te sliku s motivom Stare kamene ćuprije koju je danas pohodio ovaj uspješni bh. nogometaš.

 

Kopirati
Drag cursor here to close