Dva susreta samo jedan gol

Minimalac Arsenala za nastavak niza

Nakon ove pobjede Arsenal je trenutno na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s 13 bodova koliko imaju Tottenham i Liverpool, a ispred njih je vodeći Manchester City s 15 bodova i pet pobjede u toliko utakmica.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2023. u 20:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo jedan gol postignut je u današnjim utakmicama Premiershipa. Mučenje Bournemoutha i Chelsea se nastavlja ove sezone. Ova dva kluba zajedno imaju osam bodova. Bournemouth je još uvijek bez pobjede, Chelsea ima jednu.

Chelsea je imao bolje prilike s Nicolasom Jacksonom i Raheemom Sterlingom koji su pogađali okvir gola, a Leviju Colwillu je gol poništen zbog nedozvoljene pozicije. Novo pojačanje Bluesa, Cole Palmer, imao je priliku dobiti utakmicu na kraju, ali je pucao ravno u Neta. Najbolju priliku za domaću momčad je imao Solanke, ali je golman Chelseaja Sanchez bio na mjestu.

U drugoj utakmici dana, Arsenal je bio bolji od Evertona u gostima. Nastavili su Topnici niz od pet utakmica bez poraza u kojima su četiri puta pobjeđivali i jednom remizirali. Slavili su Topnici s 1:0, a jedini gol na susretu zabio je Leandro Trossard u 69. minuti. Tresla se mreža i u prvom poluvremenu kad je pogodio Gabriel Martinelli, ali na intervenciju VAR-a zgoditak je poništen zbog zaleđa.

Nakon ove pobjede Arsenal je trenutno na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s 13 bodova koliko imaju Tottenham i Liverpool, a ispred njih je vodeći Manchester City s 15 bodova i pet pobjede u toliko utakmica. Everton je od početka sezone osvojio tek bod i trenutno se nalazi na 18. mjestu Premiershipa.

Kopirati
Drag cursor here to close