Nakon ždrijeba

Milošević: Znali smo da neće biti lako

"Neće biti lako, a znali smo da neće biti lako, bez obzira na protivnike. Ovakav tip baraža je uvijek kompliciran. Na jednu utakmicu je jako teško, psihički i fizički zahtjevno. Tu nema favorita", izjavio je izbornik Savo Milošević
Sport / Nogomet | 23. 11. 2023. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka kada je postalo jasno kako samo kroz baraž reprezentacija BiH na EURO, počelo se pričati o protivnicima.
Finska, Izrael, Island, spominjali su kao mogući rivali, a onda je došao najteži mogući, Ukrajina. Reprezentacija koja je od zadnjih osam utakmica u kvalifikacijama izgubila samo dvije. Jednu od Engleske, drugu od Italije.

Teško je u ovom trenutku pronaći neku pozitivnu stvar, neku slamku za koju bi se mogli uhvatiti navijači reprezentacije BiH nakon što se dešavalo u posljednjih nekoliko mjeseci.

"Ima pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u prvom polufinalu izvukli jednu od najjačih selekcija koja se nalazi među ovih 12. To će biti jako težak meč. Znamo svi kvalitete Ukrajine. Ukrajinci su mogli vrlo lako da se kvalificiraju kroz svoju skupinu. S druge strane, imamo priliku da igramo kući i prvu i, nadam se, drugu utakmicu. Što jeste prednost u ovakvim utakmicama. Možemo biti umjereno zadovoljni. Imamo dvije utakmice kući ako želimo na Euro. To je velika stvar. Neće biti lako, a znali smo da neće biti lako, bez obzira na protivnike. Ovakav tip baraža je uvijek kompliciran. Na jednu utakmicu je jako teško, psihički i fizički zahtjevno. Tu nema favorita", izjavio je izbornik Savo Milošević.

Kopirati
Drag cursor here to close