optimizam

Milošević: Srbija će uskoro biti među tri najbolje na svijetu!

Sport / Nogomet | 29. 10. 2015. u 14:58 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savo Milošević, direktor reprezentacije Srbije i potpredsjednik FSS, tvrdi da Srbija ima ekipu koji će u iduće četiri godine postati jedna od tri najbolje reprezentacije na svijetu!

'Kada za nekoliko godina budu stasale generacije koje su nedavno bile prvaci Europe i prvaci svijeta, imat ćemo sastav koji će biti u tri najbolja na svijetu, ako budemo, naravno, pametno radili s njima”, kazao je Milošević u razgovoru za Blic.

Ipak, iza Srbije su tri propuštena natjecanja te promašene kvalifikacije u kojima je ispred njih otišla Albanija.

'Kada smo došli u FSS posle lošeg starta u kvalifikacijama zatekli smo katastrofalno samopouzdanje igrača i potpuno rasulo iz kojeg smo pokušali da se izvučemo. Poslije poraza od Danske u Beogradu bukvalno se sve raspalo. Od te utakmice pa do posljednje protiv Portugala govorimo o dvije različite galaksije. Rezultat na kraju jeste izostao, ali postoji napredak', dodao je Milošević koji je istaknuo kako vjeruje da će u kvalifikacijama za SP u Rusiji Srbija izboriti plasman.

'Vjerujem u ovaj tim. Znam da su ljudi gladni promjena jer misle da će biti bolje, ali to i jeste problem. Potreban nam je kontinuitet u radu i da nastavimo da gradimo sistem koji je dao rezultate: zlato na europskom i svjetskom prvenstvu u mlađim kategorijama. Što bismo stalno mijenjali tim ili izbornik. Nijemci su poslati prvaci sveta s Loweom, imao je žestoke protivnike, ali pustili su ga dva ciklusa i to im se isplatilo”, dodao je Milošević za Blic, obećavši srpskoj javnosti plasman u Rusiju 2018.

'Uvjeren sam u to. Protivnici koji nas čekaju imaju kvalitetu između Danske, Armenije i Albanije. Zapravo mislim da su svi slabiji od Danske. A, mi možemo bar 30 posto bolje'.

Kopirati
Drag cursor here to close