Radnik čeka lidera

Milošević nahvalio Zrinjski, pa zaprijetio kontranapadima

Sport / Nogomet | 14. 10. 2016. u 11:41 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Radniku ne kriju ambiciju da zakoče prvaka. Trener Nebojša Milošević izuzetno cijeni Plemiće, ali vjeruje i u kvalitetu svog tima. 

“Poslije prvenstvene pauze, koju smo iskoristili da osvježimo kadar, dočekujemo Zrinjski. Oni su u posljednjih desetak godina vrlo stabilan klub koji i ove godine bilježi odlične rezultate - prije svega zahvaljujući odličnoj organizaciji i kvalitetnom treneru. Imaju stabilan igrački kadar i kontinuitet u radu, što je ključna stvar”, ocijenio je. 

“Ja, pošto sam prije mjesec i pol došao u bosanskohercegovački nogomet, imam problema zapamtiti gdje koji trener radi, jer se prečesto mijenjanju.., a to u Zrinjskom nije slučaj i zato i imaju rezultate.” 

Plemiće dobro poznaje i na terenu, a jedno je ime posebno izdvojio. 

“Očekuje nas težak posao, probat ćemo biti na gornjoj granici svojih mogućnosti i neutralizirati njihove ofenzivne kvalitete, posebno prijetnju preko bokova te Bilbiju. Oni su prije svega jedan izbalansiran tim koji zna što želi i koji kvalitetno kontrolira situaciju na terenu te kažnjava greške. U to smo se uvjerili protiv Metalleghea”, apostrofirao je. 

Što Radnik može ponuditi? Milošević nije krio plan. 

“Probat ćemo odgovoriti nekom discipliniranom defanzivom s ciljem da im već u sredini terena onemogućimo da nam bliže priđu golu. Ne želimo im dopustiti da nas stalno drže pod pritiskom, a s druge strane, mi ćemo pokušati uzvratiti nekim brzim napadom, zaključio je. 

Kopirati
Drag cursor here to close