18-godišnjak iz Posušja

Milićević: Posebno ću pamtiti debi u dresu Širokog Brijega

Sport / Nogomet | 05. 04. 2017. u 12:06 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tek što se vratio iz Francuske, gdje je nastupio s U-19 reprezentacijom BiH u elitnog krugu kvalifikacija za Euro, 18-godišnji Posušak Ivan Milićević debitirao je za prvu momčad Širokog Brijega.

''Zahvalan sam treneru na ukazanom povjerenju. Bilo je u početku malo treme. No, što je utakmica više odmicala, bio sam sve sigurniji. Bodrili su me iskusniji suigrači, na mojoj strani bio je Luka Menalo koji mi je puno pomagao. Cijela momčad odigrala je odličnu utakmicu, pa ću svoj debi posebno pamtiti. Olimpic je bio neugodan suparnik Širokog Brijega uvijek. Nikada do sada ih nismo ovako uvjerljivo pobijedili'', izjavio mladi lijevi bočni igrač Ivan Milićević u razgovoru za Sportske novosti.

Trener ''Plavo-bijelih'' Goran Sablić jučer je izjavio da Milićević za njega nije iznenađenje, za razliku od nekih, te da je ovaj mladi igrač pozornost na sebe skrenuo još za vrijeme priprema s prvom momčadi.

Podsjećamo, Široki Brijeg u srijedu od 19.00 sati na Pecari igra susret drugog kola Lige za ostanak protiv Mladosti iz Doboj-Kaknja.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close