Novi Zmaj

Miličević: Možemo nešto napraviti u Bruxellesu

Sport / Nogomet | 07. 09. 2016. u 09:30 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine gledali smo ga s njegovim Gentom u Ligi prvaka, a sinoć je u debiju za Zmajeve asistirao za konačnih 5:0. Danijel Miličević je baš ono što je trebalo Mehmedu Baždareviću. 

"Zadovoljan sam igrom cijele ekipe. Ono što je izbornik Baždarević tražio od nas, to smo i uradili. Jako smo počeli, poveli smo poslije sedam minuta i poslije kontrolirali cijelu utakmicu. Estonci nisu imali velikih prilika", izjavio je 30-godišnji veznjak rođen u švicarskoj Bellinzoni. 

U igru je ušao u 75. minuti, već u 83. bio je asistent za pogodak Vedada Ibiševića...

"Zadovoljan sam debijem. Malo mi je predstavljao problem sustav 4-4-2 koji nisam dugo igrao, ali super je bilo igrati u fantastičnom ambijentu u Zenici.”

"Čitavu takmicu navijači su nas tjerali da idemo naprijed, ali to smo radili pametno, nismo se previše otvorili i na kraju smo zasluženo slavili", dodao je. 

Upravo u sljedećem kolu, 7. listopada, Miličević se sa Zmajevima 'vraća kući' - u Belgiju, u kojoj igra već sedam godina. 

"To je najteže gostovanje u ovim kvalifikacijama, ali ako se pripremimo psihički i fizički kako smo uradili za ovu utakmicu, mislim da možemo nešto napraviti u Bruxellesu”, zaključio je novi Zmaj. 

Drugi debitant u Baždarevićevom kadru, veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić, nije se našao u zapisniku za Estoniju. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close