Puste želje

Milan želi Matea Kovačića

Sport / Nogomet | 23. 11. 2016. u 13:44 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Milana  u utorak su u Lisabonu gledali hrvatskog reprezentativca i veznjaka Reala Matea Kovačića. Prema pisanju La Repubblice - očit je to dokaz da bi ga željeli dovesti u svoje redove i da se u pozadini nešto kuha. 

Utakmici su prisustvovali sportski direktori Marco Fassone i Massimiliano Marbelli, a Kovačić je odigrao svih 90 minuta baš kao i u subotu u gradskom derbiju protiv Atletica.

Prošlo ljeto su talijanski i španjolski mediji pisali kako bi hrvatski 22-godišnji vezni igrač mogao prijeći u Milan jer ne igra puno u europskom prvaku.

Kovačić je od početka listopada u prvoj postavi koristeći ozlijede Casemira i Tonija Kroosa, a ranije i Luke Modrića. U posljednje dvije utakmice bio je među boljim igračima Real Madrida. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. U Madrid je došao iz milanskog Intera i ovo mu je druga sezona u Kraljevskom klubu. Kovačić je rekao da trenira kako bi bio sve bolji i da je Real Madrid u dobroj formi.

Važno za naglasiti - Real Madrid zbog kazne FIFA-e ne smije dovoditi nove igrače do siječnja 2018.

La Repubblica napominje kako će Milan, u slučaju da ne uspije dovesti Kovačića, posegnuti za španjolskim veznim Cescom Fabregasom koji ne igra puno u Chelseau.

Kopirati
Drag cursor here to close