Stižu nova imena

Milan se dodatno pojačava: Dovode dva mlada obrambena igrača

Kako piše "Sky Sport Italia", Milan planira dovesti Aarona Hickeya iz Heartsa ili Antoneea Robinsona iz engleske ekipe Wigana.
Sport / Nogomet | 16. 01. 2020. u 13:17

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: PR / San Siro

Uprava Milana namjerava dodatno pojačati ekipu novim igračima nakon što su stigli sjajni napadač Zlatan Ibrahimović i bh. vratar Asmir Begović, prenosi Anadolija.

Kako piše "Sky Sport Italia", Milan planira dovesti Aarona Hickeya iz Heartsa ili Antoneea Robinsona iz engleske ekipe Wigana.

Rossoneri sa ova dva mlada igrača žele pojačati ekipu za predstojeće razdoblje jer već nekoliko sezona bilježe loše rezultate.

Hickey, koji igra na poziciji beka, ima samo 17 godina ali već nastupa za reprezentaciju Škotske U-19 i riječ je o velikom talentu za kojeg su interes pokazali mnogi europski klubovi.

Robinson ima 22 godine i igra na poziciji lijevog bočnog. Nastupa za reprezentaciju SAD-a iako ima i putovnicu Engleske. Ove sezone je odigrao 27 prvenstvenih utakmica, postigavši jedan pogodak.

Milan se trenutno nalazi na 10. poziciji sa 25 bodova. Lider Serie A je Juventus sa 48, Inter je drugi sa 46, a treći Lazio sa 42 osvojena boda.

Kopirati
Drag cursor here to close