Serie A

Milan pobijedio s igračem manje, Inter i Napoli također uspješni

Nogometaši Milana, aktualni talijanski prvaci, svladali su Sampdoriju u gostima s 2-1, u ogledu 6. kola Serie A.
Sport / Nogomet | 11. 09. 2022. u 00:05 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan je rano poveo, već u šestoj minuti pogodio je mrežu domaćina Junior Messias.

No, odmah na startu drugog dijela Rafael Leao je zaradio drugi žuti karton pa je Milan morao nastaviti s igračem manje, a u 57. minuti Đuričić je iz blizine, glavom, pogodio za izjednačenje na 1-1.

Unatoč igraču manje Milan je uspio dohvatiti puni plijen, a za pobjedu je s bijele točke pogodio Francuz Giroud u 67. minuti. Milan je trenutačno drugi na ljestvici, s istim brojem bodova kao i vodeći Napoli. Sampdoria je i dalje bez pobjede, na 18. mjestu.

Iduće srijede, u 18.45 sati, Milan će pred svojim navijačima dočekati Dinamo u 2. kolu skupine E Lige prvaka.

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović postigao je pogodak u 89. minuti čime je njegov Inter u dvoboju 6. kola talijanske Serie A na domaćem terenu svladao Torino s 1-0.

Bio je to drugi prvenstveni pogodak Brozovića ove sezone.

Nogometaši Napolija teškom su mukom pobijedili Speziju na domaćem terenu s 1:0, u ogledu 6. kola talijanske Serie A.

Nakon odlične utakmice tijekom tjedna i velike pobjede 4:1 u Ligi prvaka protiv Liverpoola, aktualnog europskog doprvaka, Napoli se protiv Spezije mučio sve do 89. minute. Tada je tek postigao pogodak vrijedan tri boda.

Na drugoj vratnici loptu je dočekao Giacomo Raspadori te je ovoljetno pojačanje iz Sassuola zabilo za erupciju oduševljenja na stadionu "Diego Armando Maradona".

U nedjelju igraju Atalanta - Cremonese, Bologna - Fiorentina, Lecce - Monza, Sassuolo - Udinese, Lazio - Verona te Juventus - Salernitana, dok je u ponedjeljak na rasporedu dvoboj Empolija i Rome.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close