Testovi pokazali

Siniša Mihajlović, koji se borio s leukemijom, pozitivan na koronavirus

Trener talijanske Bologne nalazi se u grupi rizičnih pacijenata jer se mjesecima borio s leukemijom koja mu je dijagnosticirana prije godinu dana.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2020. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju srpskih medija, proslavljeni srpski nogometni stručnjak Siniša Mihajlović pozitivan je na koronavirus.

Trener talijanske Bologne nalazi se u grupi rizičnih pacijenata jer se mjesecima borio s leukemijom koja mu je dijagnosticirana prije godinu dana.

Mihajlović (51) je bio pozitivan na testiranju po povratku s godišnjeg odmora i sada se nalazi u strogoj izolaciji.

Siniša se u Bolognu vratio u petak i odmah je u skladu s protokolima kluba testiran na COVID-19. Nažalost, test je bio pozitivan.

'Po povratku u Bolognu u petak, Mihajlović bio je pozitivan na testiranju na COVID-19. Kod našeg trenera ne postoje nikakvi simptomi, ali će ostati u izolaciji sljedeća dva tjedna, u skladu sa preporukama nadležnih službi', piše u priopćenju kluba, prenosi tportal.

Kako su prenijeli talijanski mediji, svi igrači i ostatak stručnog stožera, u ponedeljak će biti testirani na koronavirus uoči početka priprema.

Srpski trener je nakon završene sezone u Serie A bio na kratkom odmoru s obitelji te su krstarili Mediteranom.

Podsjetimo, Mihajlović je u srpnju 2019. godine priznao da boluje od leukemije i da mora na transplantaciju koštane srži. Iako se mjesecima borio s teškom bolešću, ostao je uz ekipu, između terapija je držao treninge, a nepuna dva mjeseca po izlasku iz bolnice vodio je svoju momčad na utakmici. U jeku pandemije koronavirusa obavijestio je javnost da je pobijedio ovu bolest.

Kopirati
Drag cursor here to close