Izgubio bitku s ozljedom koljena

Micah Richards u 31. godini završio nogometnu karijeru

Iako ima samo 31 godinu, Richards se morao oprostiti obzirom da se nije uspio izboriti s ozljedom koljena koja ga muči već nekoliko godina.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji nogometaš Manchester Cityja Micah Richards okončao je svoju karijeru.

Iako ima samo 31 godinu, Richards se morao oprostiti obzirom da se nije uspio izboriti s ozljedom koljena koja ga muči već nekoliko godina.

Richards je svima poznat iz vremena dok je igrao za Manchester City, a ovaj klub je napustio na ljeto 2015. godine i prešao u Aston Villu.

Ipak, zbog silnih problema s ozljedama, Richards je za četiri godine upisao samo 31 nastup za klub s Villa Parka, a u posljednje tri i pol godine nije igrao gotovo nikako, piše SportSport.ba.

Zbog toga se odlučio na mirovinu, a ovu informaciju potvrdio je i njegov nekadašnji klub City.

''Jednom Plavac, uvijek Plavac. Micah Richards je objavio da se oprašta od nogometa nakon što je izgubio bitku s ozljedom koljena. Ali, on se vraća kako bi radio s nama i to vrlo brzo'', navodi Manchester City.

Osim Cityja i Ville, Richards je u karijeri igrao za Fiorentinu, a koliko je svojevremeno bio dobar bek najboplje pokazuje podatak da je u Premier ligi upisao preko 200 nastupa i osvojio dvije titule.

Inače, oprostio se s 31 godinom, a praktično je karijeru završio još dok je imao 28.

Kopirati
Drag cursor here to close