No conozco?

Messi pokazao uskogrudnost pri glasovanju za nagradu The Best

Argentinac je glasove podijelio svojim novim suigračima u Parizu, velikom prijatelju Neymaru i mladom Mbappeu. Treće mjesto Messi je ostavio za igrača Real Madrida Karima Benzemu.
Sport / Nogomet | 18. 01. 2022. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak je Robert Lewandowski izabran za najboljeg igrača svijeta u izboru krovne nogometne organizacije FIFA-e. Lionel Messi, njegov najveći konkurent i dobitnik Zlatne lopte koja je izazvala mnogo kontroverzi, iznenadio je svojim glasovima u izboru za nagradu The Best.

Lewandowski je nakon svih glasova kapetana, trenera, medija i navijača dobio 48 bodova, dok je Messi bio drugi s 44, a Salah je dobio 39 poena.

Zanimljivo je vidjeti kako je Messi, dobitnik Zlatne lopte potpuno izignorirao fantastičnu sezonu Poljaka te mu nije dodijelio niti jedan bod. Argentinac je glasove podijelio svojim novim suigračima u Parizu, velikom prijatelju Neymaru i mladom Mbappeu. Treće mjesto Messi je ostavio za igrača Real Madrida Karima Benzemu.

Ovaj potez po mnogima najboljeg igrača svih vremena nije najbolje sjeo ljubiteljima nogometa koji su ga kritizirali na društvenim mrežama.

S druge strane Lewandowski je pokazao veličinu ističu mediji, on je odabrao Jorginha kao svoj prvi izbor, ali je svoj drugi glas dao Messiju, a treći Ronaldu.

Luka Modrić je na prvo mjesto stavio svog suigrača Benzemu, zatim Jorginha i Lewandowskog.

Kopirati
Drag cursor here to close