Napušta Nou Camp?

Messi podgrijao medijska nagađanja praćenjem engleskog kluba na Instagramu

Sport / Nogomet | 20. 08. 2017. u 16:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Nou Campu vlada opća panika. Neymar je otišao, Liverpool kao na traci odbija ponude za Coutinha, a prema pisanju franucuskog Canal +, Barceloni bi se moglo dogoditi nezamislivo - da ostane bez Messija.

Francuzi pišu da će Manchester City do kraja prijelaznog roka aktivirati klauzulu u Messijevu ugovoru od 300 milijuna eura i tako srušiti svjetski rekord, koji trenutačno drži Neymarov transfer u PSG.

Messi je nedavno produžio ugovor s Barcelonom do 2021. godine i u njega je upisana i klauzula od 300 milijuna eura.

Barcelona i Messi ugovor su potpisali početkom srpnja, dok još nije krenulo ludovanje sa stotinama milijuna eura za transfere i nitko nije računao da bi netko zaista mogao aktivirati tu klauzulu.

No, vlasnik Cityja, Khaldoon Al Mubarak, rekao je navodno u petak da će učiniti sve kako bi doveo Messija do kraja ovog prijelaznog roka što bi bila apsolutna senzacija.

Messi je u Barcelonu stigao 2000. godine iz Newell'sa, a za prvu momčad debitirao je sa 17 godina. U Barceloni je osvojio osam naslova španjolskog prvaka, četiri Lige prvaka, pet kupova, sedam španjolskih superkupova, tri europska superkupa i tri svjetska klupska prvenstva.

A da priča možda i ima stvarnu podlogu, potvrdio je i sam Messi koji je na Instagramu postao follower Manchester Cityja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close