Pilule za lilule

Messi i tablete glukoze: Ekipa, nemam za počastiti, ovo mi je zadnja

Ono što su mnogi mediji zabilježili kao trenutak večeri dogodilo se u 10 minuti igre. Lionel Messi, praćen u tom trenutku kamerama, sagnuo se i iz svoje sportske čarape izvukao nešto za žvakanje
Sport / Nogomet | 19. 10. 2017. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica Lige prvaka između Barcelone i Olympiakosa na Camp Nou bit će upamćena po nekoliko kurioziteta, a katalonski klub je na kraju slavio rezultatom 3:1, pri čemu je Messi postigao svoj jubilarni 100.  zgoditak u elitnom europskom natjecanju.

Imao je Argentinac i jednu asistenciju za gol koji je postigao Lucas Digne .

Međutim, ono što su mnogi mediji zabilježili kao trenutak večeri dogodilo se u 10 minuti igre. Lionel Messi, praćen u tom trenutku kamerama, sagnuo se i iz svoje sportske čarape izvukao nešto za žvakanje. Španjolski mediji navode kako se radi o tabletama glukoze, koje pospješuju održavanje energije u organizmu. I same pilule su plave boje kao i čarape, a Radio Catalunya u tom kontekstu podsjeća na odranije poznatu činjenicu da Messi na taj način kontrolira mučninu od koje povremeno pati prije i poslije utakmica. Na nekim utakmicama je čak povraćao uz rub igrališta, ali bi nastavio igrati.

Sljedeći zanimljiv detalj je crveni karton za Gerarda Piquea, odnosno dva žuta iz čiste gluposti, zbog čega je njegov klub čitavo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje, ali ih to nije spriječilo postići još dva gola protivniku.

I kao jedan od onih slučajeva koji se povremeno događaju su zgoditci Dimitrisa Nikolaoua - u svaku mrežu po jedan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close