borba za titulu

Mešanović: Sad imamo lakši raspored, treba to iskoristiti

Sport / Nogomet | 15. 03. 2016. u 13:10 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasmin Mešanović došao je prošlog ljeta u Zrinjski iz hrvatskog prvoligaša Osijeka. Seniorsku karijeru počeo je u Slobodi iz Rodne Tuzle, no zenički Čelik ipak zauzima posebno mjesto u njegovom životu.

U Čeliku je proveo dvije godine, tu se i afirmirao kao jedan od najboljih napadača u Premijer ligi, pa otud njegova reakcija kada nije htio proslaviti pogodak za Zrinjski protiv Čelika prošle subote.


'Lijep je osjećaj zaigrati na Bilinom polju poslije toliko dugo vremena. Bila je dobra utakmica, dobra atmosfera, a jedino ostaje žal što smo ispustili pobjedu. Ipak, s obzirom što se sve događalo tih 2:2 je i najrealnije', kaže za Sportske novosti Jasmin Mešanović.

Zrinjski je s tih 2:2 kod Čelika završio seriju teških utakmica na početku drugog dijela sezone. Plemići su protiv Sarajeva i Čelika remizirali identičnim rezultatom 2:2, a Široki Brijeg su dobili u gostima (4:3).

Da im je netko uoči te tri utakmice ponudio da ostanu neporaženi možda bi i pristali, no oni jesu osvojili tih pet bodova protiv vrlo jakih ekipa, ali su u isto vrijeme i izgubili četiri boda. U sezoni kada jure naslov prvaka države svaki bod na kraju može biti dragocjen ili skup.

'Mogli smo koji bod više osvojiti, da smo dobili sve tri bili bi lideri. Međutim, s obzirom s kim smo sve igrali i da smo dvaput gostovali moramo biti zadovoljni s tih pet bodova. Sada nam dolazi puno lakši raspored i moramo pokušati maksimalno iskoristiti takvu činjenicu', dodao je Mešanović.

Prije prvenstvene stanke, zbog nastupa reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zrinjski će na svom terenu dočekati Rudar iz Prijedora. Davljenik je idealna prilika da se dođe do tri boda, a istovremeno će se osluškivati vijesti iz Tuzle.

'Vjerujem da Željezničar može napraviti nešto u Tuzli. To je posve nova ekipa u odnosu na jesenski dio i njihove tri vezane pobjede govore u prilog tome. Međutim, mi moramo gledati samo sebe, koncentrirati se na vlastite igre i rezultate i ne čekati kiks konkurenata', zaključio je Jasmin Mešanović.

Kopirati
Drag cursor here to close