Hat trick Meša

Mešanović: Pritisak je na Širokom

Sport / Nogomet | 09. 08. 2016. u 10:34 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasmin Mešanović je zabio prvi gol, a onda su Oliver Petrak, Ognjen Todorović i Filip Arežina stavili točku na i “utakmice desetljeća”.

Govorimo o velikoj pobjedi Zrinjskog u proljetnom Hercegovačkom derbiju, utakmici o kojoj se i danas priča. 

Zrinjski je u srijedu ponovno na “mjestu zločina”, a Mešanović uvjeren da bodovi ponovno mogu u Mostar. 

“Očekuje nas čeka teška utakmica, ne smije nas zavarati forma Širokog. Imaju izuzetno kvalitetne igrače i maksimalno smo spremni na sve što mogu pokušati, znamo sve njihove mane”, ocijenio je špic Plemića, dodajući: “Imamo kvalitete, snage, fizički i psihički spremni za pozitivan rezultat.”

On je posebno dobro raspoložen, jer protiv Olimpica je u prošlom kolu zabio hat trick... 

“Ovo mi je trebalo, ali ispred sebe bih stavio ekipu koja je zaslužna za to. Uvijek jedan igrač iskoči. S takvim radom i pristupom možemo ponovno do titule”, ocijenio je.

Novi Hercegovački derbi ne doživljava kao utakmicu koju će on i njegovi Plemići igrati pod imperativom.  

“Pritisak je na njima, na sve će nas načine pokušati zaustaviti, ali maksimalno smo spremni na sve što ponude”. 

Onih proljetnih 4:3 nije zaboravio. Naprotiv. 

“Sigurno da je s ovog stajališta to bila važna utakmica, jer sada znamo kako će Široki otprilike zaigrati. Pokušat ćemo taj njihov početni pritisak umrtviti i prvi zabiti, a ako to bude slučaj, vjerujem da ćemo pobijediti. Bi li remi bio dobar? Ovisi kako se odvijala utakmica. Mi idemo po tri boda pa ćemo vidjeti”.

Širokobriježane dobro poznaje, a za kraj je istaknuo jednog igrača koji je već godinama njihov motor..., sada s malo većom kilometražom.

“Najviše cijenimo Wagnera. Bez obzira što je u godinama, ipak je po meni jedan od najopasnijih igrača pa ćemo na njega obratiti najviše pažnje..., ako bude igrao.” 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close