Real je sigurna luka

Jović: Nasmijavaju me priče o odlasku na posudbu, Zidane mi vjeruje

"Mediji će se uvijek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da ih uvijek može biti. Vrijeme će pokazati što je istina"
Sport / Nogomet | 21. 08. 2019. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Luka Jović

Mladi srpski nogometaš Luka Jović stigao je u Real Madrid kao jedno od većih pojačanja Kraljevskog kluba ovoga ljeta. Madriđani su za srpskog reprezentativca Eintrachtu iz Frankfurta platili 60 milijuna eura.

Ovaj nadareni 21-godišnjak trebao bi pojačati Realov napad i dugoročno zamijeniti Karima Benzemu, ali mnogi tvrde kako Jović nije posve oduševio tijekom priprema te njegov dolazak u Kraljevski klub nazivaju velikim promašajem.

Španjolski mediji raspisali su se ovih dana da ni Zinedine Zidane nije zadovoljan mladim Srbinom te da ga planira poslati na posudbu. Međutim, sam Jović je optimističan i uopće se ne zamara medijskim napisima. Štoviše, uvjeren je da ostaje u Realu.

"Uvijek me nasmiju takvi napisi", kazao je Jović za španjolske medije.

"Mediji će se uvijek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da ih uvijek može biti. Vrijeme će pokazati što je istina", nastavio je mladi napadač. Svoje prve minute u dresu Kraljevskog kluba upisao je ušavši u posljednjim minutama pobjede nad Celtom iz Viga (3:1).

Foto: Diario AS / Mladi Jović ima velike ambicije u dresu Kraljevskog kluba

Na kraju se Jović dotaknuo i Zidanea.

"Zidane vjeruje u mene i njegova priča se nije promijenila za ovo vrijeme suradnje. Iz dana u dan učim od njega, što mi je izuzetno drago jer on i kao igrač i kao trener spada u sam vrh svjetskog nogometa", zaključio je Jović.

U međuvremenu se šire glasine o tome kako su za njega zainteresirana oba milanska kluba, Inter i AC Milan, ali je mala vjerojatnoća da će Jović tamo prijeći. 

Bude li imao karmu kao njegov imenjak Modrić, koji je nakon prvih mjeseci u Realu proglašen najvećim promašajem prijelaznoga roka, Jović će u Madridu imati svijetlu budućnost. 

Kopirati
Drag cursor here to close