Metalleghe na Pecari

Menalo: Pobjedom želimo čestitati Škriparima 20. rođendan

Sport / Nogomet | 11. 09. 2016. u 09:09 Ivan Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega nikako ne uspijevaju uhvatiti priključak za vrhom prvenstvene ljestvice. Nakon sedam kola zauzimaju tek sedmo mjesto sa slabašnim učinkom od devet osvojenih bodova.

Zato je trener Branko Karačić svoje momke u reprezentativnoj stanci poveo na četverodnevne pripreme na Kupres te na koncu njihove mogućnosti testirao protiv Hajduka na Poljudu.

"Na Kupresu smo imali dobre uvjete, radili smo većinom na trkačkom dijelu i mislim kako i mi i trener možemo biti zadovoljni učinjenim. Ostaje žal zbog poraza na Poljudu (3:1). Mogli smo do pozitivnog rezultata da smo Repić i ja u drugom poluvremenu iskoristili izgledne prilike koje smo imali. No, vjerujem kako ćemo takve prilike znati iskoristiti u ligaškim utakmicama", istaknuo je za Bljesak.info mladi Luka Menalo.

Priliku za popravljanje bodovnog salda imaju večeras na svojoj Pecari u srazu s Metallegheom, novim premijerligašem iz Jajca.

" Nemamo baš puno informacija o njima. Oni su jedna nepoznanica, ali imaju niz kvalitetnih i dokazanih igrača u Premijer ligi BiH poput Popovića, Radulovića, Smajića...", kazao je mladi Višićanin te dodao kako je pred njima važna utakmica koju jednostavno moraju dobiti.

"Protiv Metalleghea idemo na pobjedu. Ova domaća utakmica je posebno važna da isperemo gorak okus nakon poraza od Mladosti u Doboj Kaknju tako da možete očekivati veliku želju i zalaganje na maksimalnoj razini", poručio je Menalo za Bljesak.info.

Širokobriježani će motiv više imati i zbog rođendana svojih navijača. Naime, njihovi najvjerniji navijači Škripari ovih dana slave svoj 20. rođendan.

"Ovaj Široki Brijeg može puno više. Ova momčad ima kvalitetu i karakter za puno bolji plasman od trenutnog. Vjerujem da ćemo se kako prvenstvo bude odmicalo dizati i u formi i na tablici. Pobjedom protiv Metalleghea želimo svojim navijačima čestitati njihov 20. rođendan i tako im se zahvaliti za sve trenutke koje su bili uz nas", istaknuo je Menalo.

Utakmica počinje u 19.30 sati, a za gledatelje će biti otvorena samo tribina Sjever. Susret će uživo prenositi klupska televizija NKŠB.

Kopirati
Drag cursor here to close