Široki Brijeg - Ordabasy

Menalo: Mi se nikoga ne bojimo na Pecari

Sport / Nogomet | 27. 06. 2017. u 10:25 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prvu utakmicu igramo pred domaćom publikom gdje moramo tražiti pobjedu bez primljenog pogotka'', kratko i jasno je izjavio 21-godišnji krilni napadač Širokog Brijeg Luka Menalo.

Mladi Čapljinac jedan je od ponajboljih igrača momčadi s Pecare, ali i jedan od najboljih mladih igrača u Bosni i Hercegovini koji je bio najbolje ocijenjeni igrač u mladoj reprezentaciji BiH u susretu kvalifikacije protiv Švicarske. 

Također, proglašen je za najboljeg mladog igrača u prošloj sezoni Premijer lige BiH, a trener Goran Sablić na njega će ozbiljno računati i u ovoj sezoni te u nadolazećoj utakmici prvog pretkola Europske lige protiv kazahastanskog Ordabasyja.

''Mi se nikoga ne bojimo, svakog poštujemo i respektiramo. Razloga za strah nema pogotovo na Pecari. Svaki trening dobivamo nove informacije o njima, tako da stručni stožer radi odličan posao što se toga tiče'', samouvjereno je odgovorio najskuplji igrač ''Plavo-bijelih''.

Susret Široki Brijeg - Ordabasy na rasporedu je u četvrtak, 29. lipnja 2017. godine, s početkom u 20.30 sati na stadionu Pecara.

Kopirati
Drag cursor here to close