Mlada reprezentacija

Menalo i Kadušić na Marinovićevom popisu za Elbasan

Izbornik Vinko Marinović je za ovaj duel pozvao 20 igrača, koji će se okupiti 23. svibnja u 13 sati u Međugorju gdje će ostati do 26. svibnja kada putuju u Albaniju. .
Sport / Nogomet | 17. 05. 2018. u 18:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine 28. svibnja u Elbasanu odigrat će prijateljsku utakmicu s odgovarajućom reprezentacijom Albanije.

Izbornik Vinko Marinović je za ovaj duel pozvao 20 igrača, koji će se okupiti 23. svibnja u 13 sati u Međugorju gdje će ostati do 26.  svibnja kada putuju u Albaniju. 

Foto: Bljesak.info / Advan Kadušić



Na popisu su: 

- vratari: Azir Muminović (Sloboda), Suan Bešić (Marseille),
- obrana: Marko Mihojević (PAOK), Stjepan Radelić (Stuttgart), Advan Kadušić (Zrinjski), Kemal Osmanković (Željezničar). Stjepan Vego (Gošk), Halid Šabanović (Sarajevo), Nihad Mujakić (Sarajevo)
- sredina terena: Marijan Ćavar (Eintracht Frankfurt), Nikola Eskić (Napredak Kruševac), Haris Hajdarević (Željezničar), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nikola Dujaković (Krupa), Edis Smajić (Sloboda), Vladan Danilović (Borac), Nemanja Ađušić (Čelik),
- napad: Nardin Mulahusejnović (Gošk), Mićo Kuzmanović (Sarajevo), Demir Peco (Radnik). 

Ovu utakmicu izbornik Marinović i njegov stručni stožer će iskoristiti da provjere formu reprezentativaca.

Trenutno se bh. tim u kvalifikacijama za plasman na EP nalazi na prvoj poziciji u Grupi 8 sa 15 bodova, priopćeno je iz NSBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close