NK Široki Brijeg

Menalo: Hvala navijačima koji su uz nas

Sport / Nogomet | 07. 04. 2017. u 06:49 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Menalo je u posljednja dva kola odigrao vjerojatnije dvije najbolje utakmice u karijeri zabivši pet pogodaka.

Nakon hat-tricka protiv Olimpica, mladi Čapljinac briljirao je i u pobjedi protiv Mladosti gdje je bio dvostruki strijelac. 

''Ide mi dobro, momčad igra sjajno, stvaramo prilike i onda je svima naravno lakše, posebno nama koji igramo naprijed. Zahvalan sam stručnom stožeru i navijačima koji su uz nas. Protiv Mladosti nije bilo lako, igrali smo dobro, ali su i gosti imali svoje prilike. Ne treba zaboraviti da su dva puta pogađali gredu, iako je na kraju posve zaslužena naša pobjeda'', komentirao je Menalo susret protiv Mladosti.

U trećem kolu Lige za ostanak koje je na rasporedu u subotu, Široki Brijeg gostuje u Vitezu dok su igrači, ali i navijači, već mislima u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH protiv Željezničara koja se igra u srijedu, 12. travnja, s početkom u 18.00 sati na, pretpostavlja se, punoj Pecari.

''U Vitezu idemo na pobjedu koja bi bila treća u nizu, a što bi sigurno bilo značajno pred tako važnu utakmicu kakva je ona koju ćemo igrati protiv Željezničara. Danas smo u Ligi za ostanak, a kvalitetom tu ne pripadamo, zbog toga smo gladni uspjeha u Kupu. Idemo na pobjedu uz dužni respekt Željezničaru'', istaknuo je Luka Menalo.

Kopirati
Drag cursor here to close