Najbolji igrač Širokog Brijega i Premijer lige BiH

Menalo: Generalu Jeliću ću uvijek biti zahvalan na prilici koju mi je dao

21-godišnji Višićanin se posebno zahvalio dugogodišnjem predsjedniku kluba generalu Zlatanu Miji Jeliću.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2018. u 20:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U Čapljini me otkrio pa doveo u NK Široki Brijeg general Zlatan Mijo Jelić i ovim putem mu od srca zahvaljujem. Nadam se kako sam ispunio njegova očekivanja i uvijek ću mu biti zahvalan na prilici koju mi je dao'', izjavio je za Sportske novosti Luka Menalo, 21-godišnji krilni napadač Širokog Brijega koji će od ljeta postati igrač zagrebačkog Dinama.

U intervjuu se posebno zahvalio dugogodišnjem predsjedniku kluba generalu Zlatanu Miji Jeliću, ali istaknuo i sadašnjeg trenera Gorana Sablića.

''Isto tako, bilo bi nepravedno da ne spomenem trenera Gorana Sablića koji je iz mene izvukao ono najbolje. Dinamo je stepenica više u mojoj karijeri koju ne bih mogao dohvatiti da nije bilo Jelića i Sablića. Naravno, uz moju obitelj koja mi je najveća potpora i prijatelje koji će se već prepoznati u ovim riječima'', istaknuo je u današnjem opširnom intervjuu za Sportske novosti Luka Menalo, koji je u utorak potpisao ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na pet godina, s tim da će još proljetni dio sezone ostati na Pecari.

Kopirati
Drag cursor here to close