međunarodni kamp

Mehmed Baždarević posjetio mlade golmane u Vogošći

Sport / Nogomet | 05. 08. 2015. u 09:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trećeg dana 2. međunarodnog kampa za nogometne golmane u Sarajevu i Vogošći mlade golmane i sudionike kampa posjetio je i Mehmed Baždarević, izbornik bh. nogometne reprezentacije tijekom treninga u Semizovcu.

On je tom prilikom izrazio zadovoljstvo radom trenera i zalaganjem mladih golmana.

- Drago mi je što je izbornik Meša Baždarević došao na naš trening i uveličao našu svečanost i naš kamp. On je oduševljen kako su mladi golmani radili i napredovali i siguran sam da će u narednom periodu ako djeca budu ovako radila i budu imali ovakav kvalitetan tim stručnjaka i golmanskih trenera tu biti novih Begovića. Siguran sam da smo na pravom putu i naredne godine ova priča će se još bolje pričati. Iduće godine ćemo napraviti još bolji kamp za golmane i siguran sam da će odziv biti mnogo veći- kazao je danas Enver Lugušić, trener reprezentacije pod čijim nadzorom mladi golmani treniraju.

Podsjetimo, kamp traje do 5. kolovoza do kada će mladi vratare koji tek počinju svoju karijeru usavršavati svoje sportske golmanske vještine od strane tima trenerskih golmana, u kojem su i Vukašin Petranović i Mirsad Karić.

Podršku organizatoru, sportskoj organizaciji“Management&Promotion Team” su pružili i kapetan reprezentacije Edin Džeko, Asmir Begović, Slobodan Čobo Janjuš, Zdravko Čolić.

Za zanimljive nagrade pobrinuli su se Asmir Begović i Oliver Baumann, vratar njemačkog bundesligaša Hoffenheima. Naime, BiH reprezentativni golman poslao je dres u kojem je branio protiv Izraela, a Baumann svoj dres sa potpisom. Golman Hoffenheima kamp je podržao i osiguravanjem dvije VIP ulaznice za jednu od utakmica ovog njemačkog kluba na koje će ići najbolji sudionici kampa koji će imati priliku da upoznaju odličnog njemačkog golmana.

Kopirati
Drag cursor here to close