QPR

McClaren dobio otkaz

QPR je pod McClarenovim vodstvom u posljednjih 15 kola upisao samo jednu pobjedu i potonuo na 17. mjesto Championshipa s osam bodova više od zone ispadanja.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2019. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Steve McClaren (57) dobio je otkaz na klupi engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa nakon serije loših rezultata.

QPR je pod McClarenovim vodstvom u posljednjih 15 kola upisao samo jednu pobjedu i potonuo na 17. mjesto Championshipa s osam bodova više od zone ispadanja, javlja Hina.

''Želimo se zahvaliti McClarenu na svemu što je učinio za naš klub. Mi smo u periodu tranzicije, ispred nas su novi izazovi i ovo je bio pravi trenutak kako bi podvukli crtu i vidjeli kako dalje'', poručili su s Loftus Roada.

McLaren je londonski klub vodio 11 mjeseci, a prije toga je trenirao Derby County, Newcastle United, Twente, Nottingham Forest, Wolfsburg i Middlesbrough.

Od svibnja 2006. do prosinca 2007. je vodio englesku reprezentaciju, a otkaz je dobio nakon poraza od Hrvatske (2-3) na Wembleyju zbog kojeg su Englezi ostali bez plasmana na EURO 2008. godine, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close