Djetinjasto?

Mbappe 'umro' od smijeha nakon jednog pitanja novinara

Na pitanje novinara zašto PSG na neke utakmice ne putuje vlakom, umjesto zrakoplovom, Mbappe se odmah počeo smijati, a i trener Christophe Galtier se priključio smijehu, odgovorivši potom ironično na taj novinarski upit.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2022. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Kylian Mbappe

Velika nogometna zvijezda Kylian Mbappe i trener PSG-a Christophe Galtier su na konferenciji za novinare, uoči meča Lige prvaka s Juventusom, ismijali pitanje o mogućnosti da nogometaši pariškog velikana ubuduće zbog štednje energije i globalnog zagrijavanja na utakmice putuju vlakom.

Povod upitu bilo je nedavno putovanje PSG-ove momčadi zrakoplovom do obližnjeg Nantesa, što je izazvalo dosta bure u francuskoj javnosti.

Mbappe se odmah počeo smijati na postavljenio pitanje, a i trener Christophe Galtier se priključio smijehu, odgovorivši potom ironično:

"Da budem sasvim iskren, jutros smo razgovarali s tvrtkom koja organizira naša putovanja, htjeli smo vidjeti možemo li putovati jedrilicama", rekao je Galtier.

Mediji prenose kako se upravi PSG-a nimalo nije dopalo takvo ponašenje Mbappea pred novinarima, ali ako je neka 'utjeha' - nije to njegovo prvo ispoljavanje bahatosti...

Kopirati
Drag cursor here to close