Čeka se...

Mbappe negira dogovor oko transfera u Real Madrid

Sjajni francuski nogometaš Kylian Mbappe nije još uvijek odlučio o svojoj budućnosti, naveo je njegov menadžerski tim posredstvom napisa da će Mbappe nastaviti karijeru u madridskom Realu.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2024. u 22:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dio francuskih i španjolskih medija naveo je kako će 25-godišnji Mbappe na kraju aktualne sezone napustiti Paris St. Germain te da će karijeru nastaviti u Realu. Inače, već dugi niz godina se odlični francuski reprezentativac dovodi u kontekst prelaska u madridski klub.

No, menadžerski tim negirao je takve navode te je naglasio kako Mbappe još uvijek nije odlučio ništa o vlastitoj budućnosti.

S obzirom da je Mbappe ušao u posljednjih šest mjeseci svog ugovora s PSG-om može slobodno pregovarati s ostalim klubovima. Međutim, s nikim još nije postigao nikakav dogovor, niti mu je bilo tko postavljao vremenske rokove, naveo je menadžerski tim nogometaša.

Mbappe je karijeru počeo u Monacu, a potom je 2017. godine došao u PSG na posudbu. Član pariškog kluba postao je službeno 2018. godine. U PSG-u je tijekom 192 ligaške utakmice postigao čak 166 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close