4. kolo Premijer lige

Mašić: Protiv Leotara želimo dati svoj maksimum

Mašić kaže da protiv Leotara neće biti lagana utakmica i da trebaju biti maksimalno ozbiljni kako bi ubilježili dobar rezultat.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2022. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 4. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu "Pecara" se u nedjelju u 21 sat igra utakmica između NK Široki Brijeg i FK Leotar Trebinje.

Vezni igrač Širokog Brijega Ilija Mašić je u izjavi za Fenu komentirao dosadašnji dio i najavio utakmicu protiv Leotara.

Naglasio je da njemu i njegovoj momčadi puno znači što su uspjeli pred kraj utakmice na Grbavici uzeti bod i otići bez poraza.

 ''Atmosfera u momčadi je odlična, a da smo kojim slučajem izgubili ne bi nas jedan poraz poljuljao tek tako. Naravno da je puno bolji osjećaj uzeti bod i napuniti se pozitivom i u tom ozračju se spremati za sljedećeg protivnika. Prvo mjesto ne nosi nikakav pritisak i fokus je 100 posto na svaku sljedeću utakmicu'', kazao je Mašić.

Rekao je da protiv Leotara neće biti lagana utakmica i da trebaju biti maksimalno ozbiljni kako bi ubilježili dobar rezultat.

''Svjesni smo da nema laganih utakmica, gledamo sebe i želimo dat maksimum protiv svake momčadi, tako i protiv Leotara, opuštanje ili bilo kakvo podcjenjivanje ne dolazi u obzir'', istaknuo je.

Iako je po svojoj poziciji vezni igrač, Mašić je pokazao da se jako dobro snalazi u obrani.

Naglasio je kako mu je samo važno biti zdrav i da pomogne svojoj momčadi u ostvarenju cilja.

''Iskreno, želim samo biti zdrav, igrati i biti što bolji svaku utakmicu na svakoj poziciji'', dodao je igrač Širokog.

Ovaj 23-godišnji nogometaš iz Tomislavgrada u Široki je stigao u kadetskom uzrastu i prošao omladinski pogon.

Mašić naglašava da je svjestan odgovornosti koju nosi igranje u ovom klubu.

Igranje za Široki Brijeg nosi određenu odgovornost, svake godine nevezano za situaciju u klubu očekivanja su visoka. Nekima je to možda nekad problem, ali ja iskreno uživam u tome i volim igrati sa suigračima koji tako razmišljaju, a u našoj svlačionici ih svakako ima – pozitivan je Mašić.

Osvrnuo se i na brojne promjene u igračkom kadru nakon završetka prošle sezone u kojoj je Široki Brijeg završio na sedmom mjestu.

''Naša momčad je dosta pomlađena i izmijenjena u odnosu na prošlu sezonu. Jako je malo sredina u koje se tako lako uklopiti kao u Široki, a godinama unazad kao klub smo odskočna daska svakom dobrom igraču i momku, a i mnogi iskusni igrači među kojima bih izdvojio Tomislava Čuljka i Juru Obšivača u svojim bogatim karijerama ovdje su kad podvuku crtu proveli jedne od najljepših epizoda u karijeri'', zaključio je Ilija Mašić.

Kopirati
Drag cursor here to close