NK Široki Brijeg

Marušić: Presretan sam, vjerujem kako ću opravdati ukazano povjerenje

Domagoj Marušić jedan je od četvorice dojučerašnjih juniora koji su s NK Široki Brijeg potpisali profesionalni ugovor.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2018. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Široki Brijeg je prije tri dana potpisao profesionalne ugovore s četvoricom dojučerašnjih juniora: Lukom Kneževićem, Ilijom Mašićem, Josipom Bešlićem i Domagojem Marušić.

Upravo je potonjem priliku na pripremama u prošloj sezoni dao bivši trener Goran Sablić, a mladi Marušić se pokazao u najboljem svjetlu te je ovoga ljeta s klubom potpisao profesionalni ugovor.

''Presretan sam, priključenje prvoj momčadi je ostvarenje moga dječačkog sna. Iako sam mlađi junior, klub i čelnici kluba dali su mi još veći motiv za nogometom ponudivši mi profesionalni ugovor. Na tome sam im iznimno zahvalan'', izjavio je Marušić za službenu Facebook stranicu NK Široki Brijeg.

Foto: Domagoj Ledić | Bljesak.info / NK Široki Brijeg - NK Croatia Zmijavci (Domagoj Marušić)

Ističe da su treninzi u ovom pripremnom dijelu dosta teški, ali da suigrači i on daju sve od sebe kako bi se što kvalitetnije pripremili za Europu i nadolazeću sezonu.

''Ozljeda, hvala Bogu, nema. Želim se zahvaliti i treneru Goranu Sabliću koji je vjerovao u mene i zimus me poveo na pripreme sa seniorskom momčadi. Novi trener Boris Pavić je dobar čovjek, svima nam puno pomaže svojim savjetima. Sigurno će nam svojim znanjem doprinijeti uspjehu u novoj sezoni. Sada je na meni da opravdam ukazano povjerenje i, uz Božju pomoć, izborim se za utakmice u dresu voljenog kluba'', rekao je mladi napadač Domagoj Marušić za službenu klupsku Facebook stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close