Izbornik Belgije

Martinez: BiH je dobra ekipa, znam što je sposobna učiniti

Martinez je na današnjoj konferenciji za medije rekao da za Belgiju sigurno neće igrati Romelu Lukaku i Axel Witsell
Sport / Nogomet | 06. 10. 2017. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Belgije Roberto Martinez očekuje kompetitivnu utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, iako za njegove momčad sutrašnji susret nema rezultatski značaj.

Martinez je na današnjoj konferenciji za medije rekao da za Belgiju sigurno neće igrati Romelu Lukaku i Axel Witsell, te da će rasplet utakmice ovisiti od postavke reprezentacije Bosne i Hercegovine.

''BiH je dobra ekipa, znam što je sposobna učiniti. Činjenica da BiH mora pobijediti sutra može biti prednost za našu momčad, ali i ne mora. Bosna i Hercegovina ima veliko iskustvo s pobjeđivanjem na domaćem terenu, a to je pokazala u kvalifikacijama za Brazil. Bio sam u kontaktu s Muhamedom Bešićem i znam koliko ova ekipa može'', izjavio je Martinez, javlja Fena.

Dodaje da će Belgija morati biti fokusirana ako želi dobar rezultat.

''Puno toga će ovisiti o želji i koncentraciji igrača. Izaći ćemo odigrati dobar susret koji može poslužiti nekim mlađim igračima za dokazivanje'', rekao je Martinez koji nije želio odgovoriti na pitanje koga bi volio vidjeti na svjetskom prvenstvu, Grčku ili BiH.

Susret BiH - Belgija igra se u subotu od 18.00 sati na stadionu Grbavica.

Kopirati
Drag cursor here to close