Dan 'D' za Široki Brijeg

Marković: Ovo je utakmica sezone koja će nam odrediti daljnju sudbinu

Sport / Nogomet | 25. 04. 2017. u 20:06 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg u srijedu od 18.00 sati na Grbavici igra uzvratni susret polufinala Kupa BiH u kojem brani minimalnu prednost od 1:0 protiv Željezničara iz prvog susreta.

Lijevi bek ''Plavo-bijeli'' Stipo Marković ima velika očekivanja od utakmice, iako je svjestan da će na Grbavici biti teško kao i uvijek.

''Željezničar je favorit, a mi znamo da nas čeka vruća atmosefra i ambiciozan protivnik. Bit će teško, ali smatram da imamo kvalitetu proći u finale. Atmosfera na treninzima je odlična, dobro se radi, a očekivanja velika. Ovo je ipak utakmica sezone za nas. Ona nam je sve i odredit će nam daljnju sudbinu'', izjavio je Marković.

''Uvjeren sam da će Željezničar od početka krenuti furiozno, a moja želja je da se tijekom prvih 20 minuta obranimo. Ako u tomu uspijemo, onda sam uvjeren da prolazimo u finale'', dodao je.

Trener Goran Sablić neće moći računati na nedovoljno oporavljenog Dinu Ćorića i Mateja Sivrića koji nema pravo nastupa jer je u Kupu ove sezone igrao za Zrinjski. Upitan je i Mario Marina koji je propustio posljednji trening zbog zubobolje.

Susret s Grbavice uživo prenos Hayat TV.

Kopirati
Drag cursor here to close