Nikud iz Splita

Marko Livaja do ljeta 2027. u Hajduku

Cijela Hajdukova momčad se pojavila malonogometnom turniru Torcida kup, gdje je predsjednik kluba Lukša Jakobušić uručio Livaji Hajdukov dres na kojem je broj 2027.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2022. u 07:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji igrač i strijelac splitskog Hajduka Marko Livaja ostat će u klubu do 2027., objavio je aktualni pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa u četvrtak navečer na svojoj službenoj Facebook stranici.

Cijela Hajdukova momčad se pojavila malonogometnom turniru Torcida kup, gdje je predsjednik kluba Lukša Jakobušić uručio Livaji Hajdukov dres na kojem je broj 2027.

Uz objavljenu fotografiju cijele momčadi s Livajom u središtu i dresom u rukama, Hajduk je napisao: "Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine!"

U klubu je za petak u 14 sati zakazana konferencija za medije, na kojoj će uz Livaju biti nazočni predsjednik Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Livaja se u Hajduk vratio u veljači 2021. te potpisao ugovor do kraja lipnja 2024. Igrač koji će 26. kolovoza proslaviti 29. rođendan, tako bi trebao najzrelije igračke godine provesti u klubu iz kojeg je još 2010. otišao u milanski Inter, a potom promijenio još sedam klubova igrajući u Švicarskoj, Italiji, Rusiji, Španjolskoj i Grčkoj iz koje se vratio u Split, prenosi Hina.

Prošle je sezone u 34 prvenstvene utakmice za Hajduk postigao 28 pogodaka te još četiri u Kupu. Sjajni nastupi u dresu Hajduka doveli su ga i do reprezentacije Hrvatske, u kojoj je ponovno zaigrao nakon trogodišnje stanke i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Katru postigao dva pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close