plemići u lukavici

Marinovićeva godišnjica na klupi Zrinjskog

Sport / Nogomet | 02. 04. 2016. u 09:49 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Vinko Marinović ovih dana 'slavi' godišnjicu na klupi Zrinjskog.

Naime, trener iz Gradiške postao je šef struke Plemića prije godinu dana, a prvu utakmicu vodio je 4. travnja 2015. protiv Željezničara.

'Izdržati' godinu dana na klupi jednog premijerligaša nije mala stvar. Primjerice, Slavija, s kojom Marinovićev Zrinjski igra u nedjelju, promijenila je čak četiri trenera. Četvrti po redu, Milko Đurovski, debitirat će upravo protiv Zrinjskog.

'Promjena trenera često donese pozitivnu energiju i igrači Slavije, koji su vrlo iskusni, mogli bi biti dodatno motivirani. Čeka nas i težak teren koji ne pogoduje našoj ekipi koja teži igri. Neće biti lako, ali naviknuli smo na takve utakmice i takav pritisak', kaže trener Zrinjskog Vinko Marinović koji protiv Slavije traži tri boda kako bi Zrinjski ostao na vrhu ispred Slobode, koja danas igra protiv Veleža.

'Osam kola je do kraja i svaki preostali bod svima je važan. Slaviji su bodovi važni za ostanak, nama u borbi za naslov. Njima bi bodovi protiv ekipe iz vrha bili veliki poticaj, no i mi želimo pobjedu i tako ćemo se i postaviti', dodao je Marinović.

Nogometaši Zrnjskog putuju u Istočno Sarajevo danas poslijepodne, a utakmica protiv Slavije igra se u nedjelju u 15 sati. Izravan TV prijenos je na BHT.

Parovi 23. kola
SUBOTA
Željezničar – Olimpic 16.00
Velež – Sloboda 16.30
Vitez – Drina 16.30
Rudar – Čelik 16.30
Radnik – Travnik 16.30
Borac – Sarajevo 18.30
NEDJELJA
Slavija – Zrinjski 15.00
Mladost – Široki Brijeg 16.30

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close