Zrinjski

Marinović: Za Tušanj se možemo iskupiti samo pobjedom protiv Želje

Sport / Nogomet | 21. 11. 2016. u 12:08 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru su i dalje u šoku zbog nespretno ispuštene pobjede na Tušnju, no dobro u taboru Plemića znaju da se moraju što prije okrenuti sljedećem rivalu. 

“Ispadne da se ponavljam, ali ne upozoravam bez razloga da nikad nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj. Ova liga je takva da jednostavno ne smije biti opuštanja”, izjavio je za Dnevni list šef struke Vinko Marinović, osvrćući se na utakmicu u Tuzli, gdje je njegov tim imao 3:0, da bi na kraju spašavao bod. 

“Prvo poluvrijeme smo bili odlični i baš smo radili ono što smo se dogovorili, zatvarali njihove kontre i bili dobri kod prekida. U pedesetoj minuti smo imali sve, a na kraju smo mogli ostati bez ičega – dva smo gola primili iz prekida kod kojih smo morali biti odgovorniji, a posljednji iz kontre.”

“Pošteno govoreći, Sloboda je mogla i do sva tri boda, a meni je osobno na kraju više krivo zbog načina kako smo ispustili pobjedu, nego zbog izgubljenih bodova. Ekipa naše kvalitete nije smjela dozvoliti protivniku da se vrati nakon tri gola zaostatka.”

Do kraja godine Plemići će odraditi domaći derbi sa Željom i gostovanje kod Viteza...

“Nema nam druge nego pobjedom se iskupiti za ovo u Tuzli i onda se okrenuti gostovanju Vitezu. Željezničar je isto imao par teških utakmica, najprije protiv Slobode pa kod Viteza. Još jedan derbi, ali jedino se pobjedom možemo iskupiti”, zaključio je. 

Kopirati
Drag cursor here to close