Tihi optimizam

Marinović u Varšavi: Došli smo odigrati najbolju moguću utakmicu

Sport / Nogomet | 18. 07. 2016. u 19:15 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Igrat ćemo s kvalitetnim protivnikom. Legia je u Mostaru pokazala koliko je kvalitetetna. Ali bez obzira na to, došli smo u Varšavu odigrati najbolju utakmicu što možemo”, izjavio je šef struke Zrinjskog Vinko Marinović na večerašnjoj konferenciji za novinare u poljskoj prijestolnici.

Zrinjski je u Varšavu stigao s onih 1:1 iz Mostara, rezultatom koji bliže 3. pretkolu gura Legiju, ali Plemići se nisu predali unaprijed.

“Svjesni smo činjenice da je Legia imala nekoliko igrača na Euopskom prvenstvu ovog ljeta, ali nećemo se fokusirati na pojedince. Cilj nam je onemogućiti Legiju da razvije svoju igru i odsjeći njihove napadače, dodao je strateg Mostaraca.

Njegov pouzdani veznjak Tomislav Tomić također je nahvalio Poljake, ali i pogledao prema trećem pretkolu...

“Legia igra u kvalitetnoj Ligi i svi kažu da je favorit. U redu, ali mi smo tu da odigramo najbolje što možemo i pokušamo izboriti sljedeći krug”.

Osvrnuo se Tomić i na najopasnije igrače rivala...

“Po meni su to Nikolić, Guilherme i Moulin. Znao sam o Legiji dosta i prije prve utakmice, moj bivši suigrač, vratar Marijan Anotolović, branio je tu. Grad vam je prelijep”.

Nakon konferencije za poljske novinare, Plemići su na stadionu Wojska Polskiego odradili posljednji trening uoči sutrašnje utakmice zakazane za 20.45.

Kopirati
Drag cursor here to close