Povratak pobjedama

Marinović: Sad se možemo fokusirati na Široki, a oni se još traže

Sport / Nogomet | 07. 08. 2016. u 00:07 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom su se pribojavali utakmice s Olimpicom, ali smo s aspekta da je teško dobiti unaprijed dobivene utakmice.

Ispalo je to na kraju lagano (4:1), ali trebalo je to napraviti na terenu, posebno nakon poraza na Koševu.

“Poslije Sarajeva smo znali da smo favoriti protiv Olimpica, ali ovakve su utakmice uvijek teške, moraju se ozbiljno shvatiti”, rekao je šef struke Vinko Marinović.

“Imali smo dobar pristup, a na koncu mislim da je presudila kvaliteta. Najvažnije da se možemo fokusirati na srijedu i da smo odmorili neke igrače”, dodao je, gledajući prema derbiju sa Širokim.

Hat trick Mešanovića morao je prokomentirati...

“Tri gola nikad nije lako dati, iskoristio je svoje šanse. Mislim da mu se vratilo to što nije pogađao u prethodnim utakmicama, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu”, ocijenio je pa objasnio zašto je zaigrao Mate Pehar, iako ga u  najavi utakmice nije najavio.

“Pehara smo uvrstili da osjeti ekipu, da ga lagano uvedemo. Imali smo takvu situaciju da smo mu bili u prilici pružiti šansu, iako to u petak nismo planirali.

Na koncu, Marinović je pogledao prema srijedi, koja donosi gostovanje na Pecari. A tamo čeka Široki koji je u prva tri kola uhvatio samo dva boda. 

“Derbi, nemamo previše vremena. Najvažnije je odmoriti se i analizirati protivnika. Vjerojatno se oni traže, posebno nakon promjene trenera, potrebno im je određeno vrijeme da dođu do igre”.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close