Nakon Varšave

Marinović: Predstavili smo se u dobrom svjetlu

Sport / Nogomet | 19. 07. 2016. u 23:39 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Došli smo u nadi za dobrim rezultatom, željeli smo igrati kao u drugom poluvremenu u Mostaru i mislim da smo uspjeli u tome. Zatim je Legia postigla gol, nakon čega smo mi bezuspješno pokušavali izjednačiti”, rekao je nakon poraza u Varšavi trener Zrinjskog Vinko Marinović.

U globalu, bio je zadovoljan prezentacijom Plemića u poljskoj prijestolnici, gdje je nakon 1:1 u Mostaru i 0:2 na stadionu Wojska Polskiego stao europski put Plemića.

“Mislim da smo se prikazali u dobrom svjetlu”, rekao je pa nahvalio Poljake...

“Legia je kvalitetna ekipa, bolji su od nas. Nisu me ničim iznenadili. Jedina nepoznanica bio je Pazdan, nismo znali hoće li igrati. Pokazao je klasu, kao i Nemanja Nikolić, ali to nas nije iznenadilo.”

Kolega mu na klupi Legije, Besnik Hasi, nije bio do kraja zadovoljan...

“Vidim dvije pozitive: prošli smo dalje i sačuvali mrežu netaknutom. Mučili smo se da sačuvamo loptu nakon što je u prvom dijelu Guilherme morao iz igre, morali smo mijenjati i sustav”, ocijenio je šef Poljaka.

“I dalje je ovo daleko od onoga čemu težimo, gol u prvom poluvremenu igrom nismo ni zaslužili, da bi u nastavku ipak izgledali bolje”, zaključio je.

Zrinjski se sada okreće 1. kolu Premijer lige u kojem u nedjelju dočekuje Radnik, Legia u 3. pretkolu Lige prvaka čeka boljeg iz duela Trenčin - Olimpija.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close